SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Uçuruma Yuvarlandı: 3 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-10-24 05:13:01
Oto Uçuruma Yuvarlandı: 3 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Aydın'da Malatya plakalı otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi..

Aydın’da kestane işçilerini taşıyan aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü, 1 kız çocuğu yaralandı.

Kaza, Aydın Sultanhisar ilçesi ile İzmir Ödemiş ilçesi arasında kalan Ovacık Yaylası Demirtaş mevkiinde 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde kestane toplamak için Ovacık Yaylası yakınlarındaki araziye giden işçiler akşam paydosundan sonra eve dönmek üzere yola çıktı. Arazi sahibi Durmuş Karatekin, işçileri Şengül Özbay, Zennurşan Göz ve Dilara Göz ile 44 AY 583 plakalı otomobil ile yayladan inmeye başladı.

Malgaçemir Mahallesi yakınlarındaki Demirtaş mevkiine geldiklerinde Durmuş Karatekin yönetimindeki otomobil virajı alamayarak 80 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Aracın sürücüsü Durmuş Karatekin ile işçileri Zennurşan Göz ve Şengül Özbay olay yerinde hayatını kaybetti. İşçilerden 18 yaşından küçük olan Dilara Göz ise kazadan ağır yaralı olarak kurtarılarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Acı haberi alarak kaza yerine çıkan köylüler büyük üzüntü yaşadı. AKS 110 ekipleri, jandarma ve köylüler ölenlerin cenazelerini çıkarmak için uzun uğraş verdi. Deredeki cesetler yoldan dereye çekilen halatlar yardımı ile çıkarılabildi.

Köy muhtarı İzzet Baydar, “Malgaçemir köyümüzden Durmuş Karatekin kendisine ait kestane bahçesini işlemek üzere Sultanhisar’dan aldığı işçilerle yaylaya çıkmış. Akşamüzeri dönerken virajı alamayarak araç uçurumdan yuvarlanmış. Kazada Durmuş Karatekin ile birlikte işçilerinden Zennurşan Göz ve Şengül Özbay hayatını kaybetti. Zennurşan Göz’ün kızı odluğunu öğrendiğimiz yaşı 18’den küçük Dilara Göz ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı” diye konuştu.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılırken kaza nedeniyle yayla yolunda uzun kuyruklar oluştu.

Aydın, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Ölenlerin ailelerine ve yakınlarına sabır dilerim .
    0
    0
    Yanıtla