SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Bahçeye Uçtu..1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:51
Otobüs Bahçeye Uçtu..1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kontrolden çıkan yolcu otobüsü, tarım işçilerinin bulunduğu bahçeye uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
 
Kaza, Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Kağıt Fabrikası yakınlarında meydana geldi. Manisa’dan Van'ın Erciş ilçesine giden Abdullah B. yönetimindeki 65 DR 983 plakalı yolcu otobüsü, sabah saatlerinde kontrolden çıkarak yol kenarında çok sayıda işçinin çalıştığı bahçeye uçtu. Devrilip yaklaşık 100 metre kayan otobüsün çarptığı kayısı işçilerinden Ömer Faruk Arslan (19) olay yerinde hayatını kaybederken, Mahmut Arslan (26), Ali Ağa (13), Remziye Bozkurt (46), Mehmet Baytaş, Hikmet Koca ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Ölen gencin, Şanlıurfa’dan Malatya’ya kayısı işçiliği yapmak için geldiği öğrenildi.
 
Görgü tanıkları, sabah kayısı bahçesinde çalışırken bir anda patlama gibi bir ses duyduklarını ifade ederek, “Her birimiz bir tarafa savrulduk” dedi. Aydın'dan Erciş'e gittiklerini belirten otobüs yolcularından biri, "Otobüs bir anda devrilip kaymaya başladı" dedi.
 
Otobüs şoförü Abdullah B. ise, saldırı ihtimaline karşılık polis aracına alındı. Şoför, ifadesinde bazılarının iddia ettiği gibi uyumadığını, kazanın bir anlık dalgınlık sonucu meydana geldiğini belirtti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
İki Tır Çarpıştı
 

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesinde iki TIR kafa kafaya çarpıştı, yol kenarındaki otomobil hurdaya göndü. Kazada, bir sürücünün ayağı koptu diğer iki sürücü de yaralandı. 
 
Kaza, Sürgü kasabası Malatya Caddesinde meydana geldi. 32 YC 826 ve 23 ES 899 dorse plakalı çimento tankeri TIR, karşı yönden gelen 23 HR 802 ve 23 AN 739 dorse plakalı hammadde yüklü TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Kaza neticesinde yol kenarında park halinde olan 02 HL 475 plakalı otomobil kullanılamaz hale geldi.
 
Kazada, TIR sürücüleri ve yardımcıları yaralandı. Vatandaşlar ambulansın geç gelmesine isyan etti. Kaza yerine gelen Sür-Akut personelinin çalışmaları neticesinde yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sür-akut yetkilisi, sıkışan ve kan kaybeden yaralıyı kurtardıklarını ifade etti. Yaralılar Doğanşehir ve Malatya devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların kimlikleri henüz belirlenemedi.
 
Not : Son fotoğraf TIR'ların çarpıştığı kazaya ait

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız