SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Devrildi: 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da şehirlerarası otobüsün devrilmesi sonucu 2'si ağır, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Kayseri karayolu Darende ilçesi Balaban kasabası mevkiinde, sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi.

Antalya'dan Elazığ'a gitmekte olan Ali Ertürk yönetimindeki 34 BT 8361 plakalı yolcu otobüsü, buzdan dolayı kayganlaşan yoldan çıkarak devrildi. Otobüsün içerisinde toplam 55 yolcu bulunduğu belirtildi.

Yaralanan 2'si ağır toplam 16 kişi, yoldan geçen sivil araç ve ambulanslarla Malatya'daki hastanelere getirilerek tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Muhammet Alıcı ile Yaşar Karabulut, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınırken, kazada yaralanan şoför ve bazı yolcuların isimleri ise şöyle açıklandı:

"Otobüs sürücüsü Ali Ertürk, Nihayet Yeşil, Yılmaz Çarıkcı, Celal Kahraman, Zeki Gökalp, Taylan Beni, Rıfat Pınar, Yaşar Kahraman, Emine Kara, Turhan Akgün ve Bayram Uçar."

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Yeşilyurt- Malatya karayolunun 4’üncü kilometresi Yakınca Beldesi Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu önünde, Perşembe günü saat 18.00 sıralarında yaya olarak yürümekte olan 77 yaşındaki A.S.D. adlı şahsa, plakası ve sürücüsü saptanamayan beyaz renkli Ford Transit marka bir minibüs çarptı. Ağır yaralanan A.S.D. kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesi’nde öldü. Jandarma ve polis, yaşlı şahsın ölümüne neden olan aracı ve sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 26 yaşındaki İ.S. yönetiminde bulunan 44.. 880 plakalı otomobil, Doğanşehir Erkenek Tüneli civarında kaygan yolda takla attı ve şarampola yuvarlandı. Sürücü yaralandı.

Pütürge’den Taşmış köyüne gitmekte olan 44 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..373 plakalı otomobil de dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

FOTO: İsmet UĞUR- Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız