SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Devrildi.. 29 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:27
Otobüs Devrildi.. 29 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün kepçeyle çarpıştıktan sonra devrilmesi sonucu 2'si ağır 29 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, İzmir'den Tunceli'ye giden Gürsel Yılmaz yönetimindeki 62 AL 510 plakalı yolcu otobüsü, Kayseri-Malatya karayolunun Sultansuyu Tarım İşletmesi mevkisinde, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kepçeyle çarpıştı.

 Çarpışmanın etkisiyle yan devrilen otobüs, yaklaşık 70 metre sürüklendi. Kazada, içinde otobüs ve kepçe şoförünün de  bulunduğu 29 kişi yaralandı. 

 Yaralılardan Murat Çetin, Nazlı Çelik, Şadiye Mengüç, Badesu Mengüç, Süleyman Şenoğlu, Bahtiyar Akarsu, Vahap Pençe, Kadir Erdoğan, Emre Kaplan, Hüseyin Kaya, Nurettin Çelik, Uğur Güder, Uğur Akyol, Serdal Can, Pınar Karabulut, Çiğdem Ateş, Sezer Serengil, Anıl Karabulut, Ahmet Doğru, Döndü Akbaş, Nazlı Koruyucu Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Murat Çetin, daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi. 

 Yılmaz Atik, Gürsel Yılmaz, Enis Engin, Ercan Engin, Necdet, Golcur, Leyla Bozkuş, Mustafa Demiralp, Beyaz Demiralp'in ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Haber : Ferdi Durdu  - Yeni Malatya Gazetesi

Fotoğraflar : Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız