SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Direğe Çarptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:27:28
Otobüs Direğe Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü, önce ağaca ardından aydınlatma direğine çarptı.

Kaza, Darende ilçesinde bulunan Tiryandafil Otel yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Van'dan Ankara'ya gitmekte olan ve içerisinde 47 yolcusu bulunan Nevzat B. yönetimindeki 16 RH 511 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkaran refüje çıktı. Ağaç ve aydınlatma direğine çarparak durabilen yolcu otobüsünde bulunan 47 yolcu korku dolu anlar yaşadı. Kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, otobüste büyük maddi hasar oluştu.

Yolcular, olay yerine gelen araçlarla Gürün'deki sosyal tesise taşınırken, yolcu otobüsü çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız