SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Durağında Şüpheli Bavul

0
Güncellendi - 2017-01-21 19:54:32
Otobüs Durağında Şüpheli Bavul
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu üzerinde otobüs duraklarına yakın yerde kırmızı renkli şüpheli bavul heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu. Fünye ile patlatılan bavuldan kıyafet çıktı.

Kent merkezinde Halfettin Mahallesi Çevreyolu üzerinde otobüs durakları mevkiine bırakılan sahipsiz bavul, tedirgin ve heyecanlı anlar yaşattı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Çevreyolu'nun Ankara istikametine giden bölümünü trafiğe kapattı.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı giydiği özel giysisi ile sinyal kesici eşliğinde bavulun yanına giderek fünye yerleştirdi. Daha sonra fünye kontrollü bir şekilde patlatıldı. Şüpheli bavuldan giysi çıkarken herkes derin bir nefes aldı.

Bavuldan arta kalanlar sahibinin bulunmasını için polis merkezine götürülürken yol daha sonra yeniden trafiğe açıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız