SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Yerde Şüpheli Çanta

A- A+ PAYLAŞ

Canlı bomba saldırılarının ardından, ülke genelinde olduğu gibi Malatya'da da tedirgin günler yaşanırken, şüpheli araç, şahıs ve paketler ihbarlarında da büyük artış oldu. Son olarak İnönü Caddesi ile Zaviye Mahallesi'ndeki şüpheli paket ihbarları polisçe değerlendirildi, ancak iki paket de boş çıktı.

ZAVİYE MAHALLESİ'NDE..

Edinilen bilgiye göre, öğleden sonra Zaviye Mahallesi Ermiş Sokak’ta bulunan otobüs durağında siyah bir çanta gören vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yolu trafiğe kapatarak çevrede önlem aldı. Çevrede toplanan vatandaşlar olup biteni meraklı gözlerle izlerken, olay yerine gelen Terörle Mücadele ekipleri inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonunda çantanın sahibi tespit edilirken, şahıs çantanın kendisine ait olduğunu, eski olduğu için çöpe attığını ancak başkasının çantayı çöpten alarak durağa bırakmış olabileceğini ifade etti.

İNÖNÜ CADDESİ'NDE..

İnönü Caddesi'nde işyerlerinin önündeki kaldırıma bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirirken, şehir merkezinde trafik akışı durduruldu.

Olay, akşam saat 20.00 sularında İnönü Caddesi’nde PTT binasının çapraz karşısında meydana geldi. Kaldırıma bırakılan bir çantayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri tarafından bölge güvenlik çemberine alınırken, İnönü Caddesi Ziraat Bankası ile Ofis Kavşağı arasında araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Belediye otobüsleri Ofis Kavşağı’ndan Turgut Temelli Caddesi üzerine yönlendirildi.

İncelemede çantanın şüphe ihtimalinin yüksek olması üzerine Bomba İmha Uzmanı tarafından çantaya fünye bağlanarak patlatıldı. Patlama sonrası incelemede çantanın büyük bir ihtimalle teşhir çantası olduğu ve içerisinin gazete ve kağıt ile tamamen doldurulduğu belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri, bu sorumsuzluk nedeniyle çevredeki işyerlerinde araştırma başlattılar.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yaya ve araç trafiğine açıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

MALATYA’DA OTOBÜS DURAĞINA BIRAKILAN SİYAH ÇANTA BOMBA PANİĞİNE NEDEN OLDU. (ZEYNEP IRMAK GÜRŞEN/MALATYA-İHA)

d3d4

d2

d1

d5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız