SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsler Birbirine Girdi!

0
Güncellendi - 2017-06-29 05:29:57
Otobüsler Birbirine Girdi!
A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi girişindeki belediye otobüs durağında meydana gelen kazada otobüsler hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre; Otobüs durağının karşısında Atatürk Caddesi çıkışına doğru sağda park halinde olan 44 DB 550 plakalı Özel Halk Otobüsü'ne, bir başka belediye otobüsü park etmek isterken arkadan çarptı. Bu otobüste, önünde duran 44 ES 756 plakalı belediye otobüsüne çarptı. İki belediye otobüsünün arasında kalan özel halk otobüsünün ön ve arkasında hasar meydana gelirken, belediye otobüslerinden birinin önden, diğerinin arkadan hasar gördüğü bildirildi.

Dikkatsizlik sonucu meydana geldiği değerlendirilen kazada yaralanan olmadığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Erdoğan Emir (6 yıl önce)
    Ücretsiz yolculuk günün her saatinde olmamalı saat 10 ile 16 arasında olabilir mesai saatlerinde otobüslerde yer bulmak imkansız
    0
    0
    Yanıtla
  • haydarsessizce (6 yıl önce)
    Yol ortasında küt diye durup yolcu indiriyorlar. Trafiği tehlikeye atıyorlar. Araç kullanırken cep telefonu ile konuşup mesaj atıyorlar. Bluetooth kulaklık kullansalar bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Otobüsler duraklara girmeden yolcu indirip bindiriyor sonra o duraklara araçlar park ediyor kent trafik de güya görevini yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI44 (6 yıl önce)
    motaşda denetim kocaman bir sıfır arabada yaşlı var ayakda yolcu var demiyorlar fren yapmaları bir acayip telefon ellerinde düşmüyor torpil ile şoför alınıyor önce bir test de geçir gerekirse yetiştir iş güvenliği iş sağlığı dersi ver bu sorunlar motaşa ait bence
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Kapalı çarşı önünde sürekli duruyorlar.Trafik ışıklarını da kapatıyorlar. Soförler kendilerine ayrılan duraklara (cep)lere girmiyorlar.Bahaneleri oralara araçlar park ediyor.Sen girmezsen tabi ki park ederler.Motaş a yaptığımız şikayetler içerisinde telefon konuşmaları da var.Fakat halen konuşuyorlar.Ellerinde telefon düşmüyor.Motaş yetkilileri biz arayıp nerede olduklarını soruyoruz diyorlar ama senin araman on saniyedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (6 yıl önce)
    sabah 06 00 öğlen 14 00 telefon kulaklarından düşmüyor.bu kadar süre kiminle konuşuyorlar acaba.denetim sıfır.motaş da
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (6 yıl önce)
    Otobüs şoförleri birçok yerde çilesiz yolunda dahil var olan duraklara girmek yerine trafiği durdurmak pahasına özelikle yol ortasında yolcu indirip bindiriyor bu kahredici durum inşallah bir gün düzene girer ama hiç umudum yok bu ülkede bu işler dahil birçok iş şark kurnazlığı usülü yürür çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Maalesef şehrimiz çok kötü yönetilmeye devam ediyor. Çukuru olmayan sokak kalmadı malatya da. Her taraf esilmiş ve ayni durumda. Sokaklar içler acısı, belediye otobüslerindeki şoför kalitesi sıfıra inmiş durumda. 15 yildir reisimiz için oy verdik. Artık şehrimize ihanet edip bu başkana oy vermeyeceğiz. Şehir de magandalik sahtekarlik adam öldürme olayları hat safhada.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.S. (6 yıl önce)
    SAYIN BELEDİYE YETKİLİLERİNE; AKŞAM SAATLERİNDE MESAİ ÇIKIŞLARINDA OTOBÜSLERİN TIKLIM TIKLIM OLDUĞUNU GÖRMEYEREK HAREKET EDEN KISIM ŞEFLERİNİZİN UYARILARAK VATANDAŞIN KOYUN MİSALİ TAŞINMAMASI İÇİN 16:30 İLA 18:3 SAATLERİ ARASI OTOBÜS SEFERLERİNİN ZAMAN AYARLAMASI YENİDEN YAPILARAK SÜRELER KISALTILMALIDIR.AYRICA BAZI YÖNE GİDEN OTOBÜSLERİN DURAK KONUSUNDA YENİDEN AYARLAMA YAPILARAK DİĞER HATLARADA AYNI ORANDA YOLCUNUN BİNMESİ SAĞLANMALIDIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.S. (6 yıl önce)
    SAYIN MOTAŞ YETKİLİLERİ; OTOBÜS ŞOFÖRLERİNİZ OTOBÜSLERİ ÇOK KÖTÜ KULLANMAKTA.ÖZELLİKLEDE HIZ YAPIP ANİ FRENLERDE YAŞLI VE ÇOÇUKLU BAYANLAR TEHLİKE YAŞAMAKTADIR.OTOBÜSLERİN KLİMASIZ OLANLARINDA DAHİ TAVAN HAVALANDIRMASI VE CAMLARIN NASIL AÇILDIĞINI BİLMEYEN ŞOFFÖRLER BULUNMAKTA.ELBETTEKİ ONLARINDA KARŞILAŞTIĞI GÜÇLÜRLER VARDIR.ANCAK BELEDİYE TAŞIMA İŞİ YAPAN KİŞİLER DAHA ILIMLI VE OTOBÜSLERDE YAŞLI VE ÇOCUKLU AİLELERİ TEHLİKEYE DÜŞÜRÜCÜ ŞEKİLDE ARAÇ KULLANMAMALIDIR. MAŞTİ ÖNÜNDE DURAĞI OLAN ÖZELLİKLE BOSTANBAŞI YÖNÜNE GİDEN OTOBÜSLER BU DURAKTAN ÇIKIŞTA HEMEN 100 METRE BİLE MESAFESİ OLMAYAN ALANDA EN SOL ŞERİDE GEÇMEK İSTEMESİ BÜYÜK TEHLİKE OLUŞTURMAKTADIR.EN AZINDAN SADECE BOSTANBAŞI HATTININ MAŞTİ DURAĞININ İPTAL EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.BU YÖNE GİDEN YAKINCA VE ŞOFÖR OKULLARI MAŞTİNİN YOLCULARININ BÜYÜK SORUNUNU ZATAN KARŞILIYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Vurun gitsin, nasılsa sizin malınız değil, devletin malı, yani milletin. Kendi aracınız olsa durduk yerde böyle bir hata yapabilir misiniz. Aslında bu hatayı yapan şoföre örnek olsun diye vereceksin zararın yükünü, bakalım diğer şoförler bir daha böyle bir hata yapabilecek mi?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • ADIYAMAN LI (6 yıl önce)
    Canımızı teslim ettiğimiz belediye sürücülerine alkış alkış alkış
    0
    0
    Yanıtla
  • eto (6 yıl önce)
    otobüs şöförlerinin çoğu umursamazca araç kullanıyor biraz dikkat birşey olmaz mantığından vazgeçelim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Belediye de şöfor yok ki yollarda canavar oluyorlar Park halindeki araca vurmak büyük basarı...Belediye Başkanıduruma müdahil olmalı bu şöforlara psikloljik test uygulanmalı
    0
    0
    Yanıtla