SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Otobüs Faresi' Yakalandı

0
Güncellendi - 2016-03-28 20:28:44
'Otobüs Faresi' Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya başta olmak üzere 7 ilde toplu taşıma araçlarında yankesicilik yaptığı iddia edilen A.A. (59) tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Malatya’da trambüs ile yolculuk yapan bir vatandaş, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvurarak, pantolununun cebindeki yaklaşık 380 TL parasının olmadığı yönünde şikayette bulundu. Şikayeti üzerine harekete geçen Ayayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi Ekipleri, söz konusu trambüsteki görüntüleri izledi. Ekipler, bir şahsın kolunda taşıdığı ceketiyle perdeleme yaparak, vatandaşın pantolon cebinden parasını çektiğini ve daha sonra trambüsten inerek, ayrıldığını tespit etti.

Görüntülerden yola çıkan ve şüpheliyi takip eden ekipler, şahsı kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı. Sorgusunun ardından adli mercilere çıkarılan A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliye’den çıkarılarak, cezaevine götürülen şüpheli, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ‘Türkiye’yi kurtardınız’ dedi.

Şüphelinin üzerinde İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Erzurum ve Malatya olmak üzere 7 ayrı ilin toplu taşıma akbil ve akıllı kartlar ele geçirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ferhat (8 yıl önce)
    nasıl bir habercilik yapıyorsunuz hırsızın yüzünü sakla polisi açık et sen bu polisler sivil polistir dikkatinizi çekeyim sizin sadece bu fotograflara bakıp güler geçerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (8 yıl önce)
    Küçük ve BÜYÜK çaplı tüm HIRSIZ ların Allah belasını versin!
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (8 yıl önce)
    Hırsızın yüzünü gizleyip polisi teşhir etmek hangi akla mantığa hizmet? Kimi korumaya çalışıyosunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    60 yaşına kadar kaç kişiyi mağdur etmiştir, kaç kişiyi hırsız olarak yetiştirerek yolcuların arasına sürmüştür bilemezsiniz. zamanında bu adamın eli ilk hırsızlığında kesilmiş olsaydı yukarıdakiler belki yaşanmazdı. İlla da kısasa kısas... Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla