SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Hatlarında Düzenleme

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:37
Otobüs Hatlarında Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ
 
Mevsimsel etkenler ve özellikle okulların tatile girmesiyle birlikte belediye otobüslerinde yolcu yoğunluğunun düşüş göstermesi nedeniyle, Malatya Belediyesi MOTAŞ tarafından otobüs sefer sayısı ve hareket saatlerinde yeni düzenlemeler yapıldı.
 
Malatya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediye iştiraklerinden MOTAŞ tarafından işletmesi yapılan otobüslerin sefer sayısı ve hareket saatlerinin yeniden belirlendiği kaydedildi. Açıklamada şunlara yer verildi:
 
“Yaz döneminin başlaması ve okulların tatile girmesi ile birlikte yolcu yoğunluğunda büyük oranda azalmalar meydana gelmiştir. Bu durum, Akıllı kart yönetim sistemimizde de görülmekte olup, sistemden elde edilen veriler incelendikten sonra araçların çalışma saatleri ve sefer sayılarında yeni düzenlemelere gidildi.
 
Yeni düzenlemede, hiçbir şekilde mağduriyet oluşmaması için çalışmalar titizlikle yürütülmüş olup, hatlardaki yolcu yoğunlukları anlık olarak takip edilecek ve gerektiğinde güzergâhlara ek araçlar verilecektir. Hareket saatlerinin düzenlenmesiyle birlikte seferden çekilen araçların ise yıllık bakım ve onarımları yapılacak.
 
Öte yandan, sefer sayıları ve hareket saatlerinde yapılan düzenlemeler Malatya Belediyesi MOTAŞ şirketinin www.motas.com.tr internet adresinden görülebilir.”
 
Düzenlemeye gidilen hat ve güzergâhların isimleri şöyle:
 
1.                  Devlet Hastanesi - Çöşnük
2.                  Temelli - Merkez
3.                  Yeşiltepe - Merkez
4.                  Çarmuzu - Merkez
5.                  Hava Lojmanları - Merkez
6.                  İpek Caddesi - Çilesiz
7.                  Temelli - Üniversite
8.                  Melekbaba - Merkez
9.                  Toki - Merkez
10.              Konak - Merkez
11.              Şoför Okulu - Merkez
12.              Battalgazi Üniversite
13.              Üniversite - Merkez
14.              Araştırma – Merkez”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız