SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Kaçtı, Korkuttu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da park halinde bırakılan otobüs, freninin boşalması sonucunda geri geri hareket ederek, bir apartmanın bahçesine girip asılı kaldı. Öğrenci dağılma saatine denk gelen kaza, kimsenin burnu kanamadan atlatıldı.

Kaza, Fırat Mahallesi İpek Sokakta meydana geldi. 44 ND 527 plakalı büyük servis otobüsünü park eden sürücü, otobüsten aşağıya indi. Ancak bir süre sonra freni boşalan otobüs, arka arakaya hareket etti. Yaklaşık 100 metre giden otobüs, burada bir apartmanın bahçe duvarını yıkarak, bahçeye girerek asılı kaldı. Kaza esnasında yolda kimsenin olmaması şans eseri olarak değerlendirilirken, öğrenci dağılma saatine denk gelen kaza, kimsenin burnu kanamadan atlatıldı.

Bahçe duvarını aşarak asılı kalan otobüsün yine apartman duvarına zarar vermediği belirlendi.

Olaya tanık olan Vehbi Bulurel adlı öğretmen, "Okulun çevresini kontrol ediyordum. Otobüs, yolun sağ tarafında park etmiş duruyordu. Otobüsteki 2 görevli, aracı park ettiler, gidiyorlardı. Sanırım el freni çekilmedi. Ben o esnada bir arkadaşımla konuşurken, okuldan beni aradılar, dediler ki, 'Hocam, evinize otobüs girmiş'. Döndüm baktım otobüs yerinde yok. Biraz daha baktığımda otobüsü bizim apartmanın bahçesinde gördüm. Olayın sevindirici yanı otobüste şoför ve kimse yoktu. Tahminim, otobüsün freni boşalmış. Otobüs önce elektrik direğine vuruyor, sonra bahçeye giriyor" dedi.

Otobüs, kurtarıcı ile yerinden çıkartılarak götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız