SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Kadına Çarptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da belediye otobüsünün çarptığı kadın yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Fuzuli Caddesi girişi, İnönü Kapalı Çarşı önünde meydana geldi. İ.A. (34) yönetimindeki 44 LP 782 plakalı Malatya Belediye otobüsü, yola aniden çıkan Z.Ö. (58) isimli kadına çarptı.

112 ambulansıyla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu ve sadece ayağının üzerinden otobüsün tekerinin geçtiği bildirildi.

Polis, kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan 35 yaşındaki E.E. yönetiminde bulunan 44..496 plakalı otomobil, 01.30 sıralarında Turgut Özal Tıp Merkezi önündeki kavşakta 16 yaşındaki S.M. yönetiminde bulunan 44..105 plakalı motosiklete çarptı. Kazada iki sürücü de yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 34 yaşındaki E.A. yönetimindeki 45..7209 plakalı otomobil Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy mevkiinde dikkatsizlik sonucu devrildi. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Hekimhan- Malatya yolu Hekimhan Yukarıgirmana Mahallesi’nde 48 yaşındaki F.K. yönetimindeki 72..716 plakalı kamyon, yolun kaygan olması yüzünden devrildi. Sürücü ile kamyonda bulunan 22 yaşındaki H.H. ve 25 yaşındaki R.B. yaralandılar.

MALATYA YOLUNDA..
Adıyaman Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Malatya karayolu 9. kilometresinde Kemal E.'nin kullandığı 02 ZE 152 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Mustafa Ali D.'nin kullandığı 07 BPH 70 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada minibüste bulunun Ayhan Üzüm, Özlem Üzüm, Derya Üzüm, Yasin Zeyrek, Sonay Zeyrek ve Bünyamin Çoban ve minibüs sürücüsü Kemal E. yaralandı. Yaralılar 112 Acil Ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız