SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Ölüme Götürmüş..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:39
Otobüs Ölüme Götürmüş..
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ'a giden otobüsün iki yolcusu, ayrı ayrı indikleri duraklarda trafik kazasına kurban gittiler. 

Alınan bilgilere göre, ilk kaza Akçadağ ilçesine bağlı Aydınlar Köyü mevkiinde meydana geldi. Akçadağ ilçesine giden otobüsten inerek evine gitmeye çalışan Mehmet Karayiğit (75) adlı şahıs, burada sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir minibüsün çarpması ile hayatını kaybetti. Minibüs ise kaçarak kayıplara karıştı.

İkinci kaza Tavşantepe mevkiinde meydana geldi. Akçadağ'a giden otobüsten inen Ramazan Gelgel (28) adlı şahıs, yolu karşıdan karşıya geçmek isterken, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobilin çarpması ile olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü jandarmaya teslim oldu.Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

1 Kişi Yaralandı

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza Abdullah Gül Parkı önünde meydana geldi. Sürücüsünün ismi alınamayan 44 AD 617 plakalı otomobil, kızıyla birlikte yolun karşısına geçmek isteyen S.A.’ya çarptı. Çarpma sonucu yaralanan genç kadın, olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Fotoğraf : Abdullah Gül Parkı önünkeki kaza..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız