SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Şoförlerine Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'ne bağlı şirketin personeli olarak şehiriçi toplu taşımacılık yapan otobüs şoförlerine trafik eğitimi verildi.

Belediyenin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü iş birliğiyle, MOTAŞ Şirketi bünyesinde çalışan 180 otobüs şoförüne trafik kuralları ile ilgili eğitim verildi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitim programı İki oturum şeklinde yapılırken, programın ilkini Malatya Trafik Şube Müdürü Emniyet Amiri Nevzat Körpeoğlu, ikinci oturumu ise Komiser Salih Taşgar yönetti.

MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı’nın da katıldığı eğitim programında konuşan Belediye Başkanvekili Ertan Mumcu, MOTAŞ’ın günlük 100 araçla ortalama 85 bin Malatyalıyı taşıdığını, zaman zaman istenmeyen kazalarla karşı karşıya kalmamak için eğitimin çok önemli olduğunu söyledi.

Mumcu, “Günlük 85 bin vatandaşımızı taşımak gerçekten çok önemli bir sorumluluk. Dış birimlerimiz Malatya Belediyemizi dolayısıyla Belediye Başkanımızı temsil ediyor. Bu nedenle vatandaşlara karşı güleryüzlü olmalı, diyaloglarınızda bir kurumu temsil ettiğinizi asla unutmamalısınız. Şuan şehrin dört bir yanında çeşitli çalışmalar var. Bu çalışmalar doğal olarak trafiği etkiliyor. Bu noktada daha dikkatli ve sevecen olmak zorundayız. Diğer arabaların tez canlılığı ve psikolojik etkiler rahatsız etse de çelik gibi olmalıyız. Otobüs filomuzu yeniliyoruz. Yeni otobüs alımları ile ilgili gerekli anlaşmalar yapıldı. 20 tane yeni otobüs alıyoruz. Böylece hizmet kalitemizi daha da artıracağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız