SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Şoförlerine Seminer

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:41:51
Otobüs Şoförlerine Seminer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesinde bulunan ve şehiriçi toplu taşımayı sağlayan Malatya Belediyesi Otobüs Taşıma A.Ş (MOTAŞ) şoförlerine, Kişisel Gelişim Uzmanı Cahit Şimşek tarafından seminer verildi. 
 

Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı ve MOTAŞ personeli katıldı.
 
Seminer programının açış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, “Toplumdaki her türlü insanla karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Çektiğiniz çileyi görüyorum. Sizden sabır, metanet ve bilinç rica ediyorum” dedi. Personelden, Belediye Başkanı’nı temsil ettiklerini unutmamaları  gerektiğini belirten Bozkurt, “Belediyemize yakışır vakar ve gurur içerisinde çalışmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.
 
MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı ise 2011 yılında 14 hizmet içi eğitim faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirterek, “2011’de planladığımız her ay düzenli olarak eğitim faaliyeti uygulamasını 2012’de de sürdürmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.
 
“Etkin Ekip Çalışması” seminerinin amacına değinen Alıcı, “Tüm çalışanlar olarak MOTAŞ ailesini meydana getirmişiz. Yani bütün birimleriyle bir ekip olmuşuz. Ekibin içinde artık ‘ben’ yoktur, ‘biz’ vardır. Ortaya çıkan iş ‘benim’ değil, ‘bizim’ ürünümüzdür. Amacımız kurumumuzdaki her çalışanın ‘ekip ruhu’ ve ‘biz’ bilinci ile hareket edebilmelerini sağlamaktır” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından Eğitimci Cahit Şişmek tarafından, otobüs şoförlerine yönelik uygulamalı olarak “Etkin Ekip Çalışması” semineri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız