SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Şoförü Kusurlu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da belediyeye ait otobüsün çarptığı otomobilden fırlayarak 6 metrelik üst geçitten aşağıya düşen 26 yaşındaki anne ve 1 aylık oğlunun öldüğü kazada belediye şoförü kusurlu bulundu.

Malatya merkez Sanayi Kavşağı Üst Geçidinde 26 Ağustos 2010 günü gece meydana gelen kazada, Gazi Kılıçkaya (46) yönetimindeki 44 KV 437 plakalı belediye otobüsü ile hızla kavşağa girerek, Mehmet Bakay'ın idaresindeki 44 EP 324 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan Gülderen Bakay (26) ile 10 aylık oğlu Ahmet Efe Bakay, otomobilin camından fırlayarak 6 metre yükseklikteki üst geçitten aşağıya düşerek feci şekilde hayatlarını kaybetmişti.

Kaza ile ilgili olarak halen tutuklu bulunan belediye otobüs şoförü Gazi Kılıçkaya hakkında Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" iddiasıyla açılan davanın iddianamesinde, "Şüpheli Gazi kılıçkaya'nın kullanmış olduğu aracı ile bilinçli taksir hali olacak şekilde kavşakta bir arabaya çarpabileceğini öngörmesine rağmen neticeyi istememiş olmakla birlikte hızlı bir şekilde kavşağa girerek Mehmet Bakay'ın kullandığı araca çarptığı, bu şekilde bilinçli taksir halinde kusurlu davrandığı, Ahmet Efe Bakay ve Gülderen Bakay'ın ölümü ile birlikte diğer mağdurların yaralanmasına sebep olduğu" ifadelerine yer verildi.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşması ileriki bir tarihe ertelenirken, tutuklu şoförün tutukluluk halinin devamına karar verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız