SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Takviyesi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi otobüs filosuna 8 otobüs daha takviye yapılıp, otobüsler törenle teslim alındı.

Belediye binası önünde otobüslerin teslim alınması törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, Malatya Belediyesi Otobüs Taşıma A.Ş ( MOTAŞ) Genel Müdürü Hasan Alıcı, OTOKAR Ticari Araçlar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars ile bazı daire Müdürleri, Belediye ve MOTAŞ çalışanları katıldı.

Başkan Yardımcısı Fatih Güven, yeni alınan otobüslerden 9 metrelik 5 adet otobüs ve 7 metrelik 1 adet otobüsün özellikle çevre yolu altındaki mahalleler ile kenar mahallelerde hizmet vereceğini, böylelikle bu mahallelerdeki vatandaşlara da eski otobüsler yerine yeni ve konforlu araçlarla hizmet verileceğini söyledi.
Toplam 22 adet yeni otobüs siparişi verdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, "Sipariş verdiğimiz 22 adet otobüsten 8 adetini teslim alıyoruz. 8 adet otobüsün 5 adeti 9 metrelik OTOKAR Doruk 215 LE modeli olup, toplam 67 yolcu kapasitelidir ve Malatya sokaklarında bu otobüsler ilk defa kullanılacaktır" dedi.

Fatih Güven'in konuşmasının ardından yeni alınan otobüsler, kurdeleleri kesilerek teslim alındı. Ardından da programa katılanlar otobüsleri gezerek, teknik özellikleri hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız