SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüs Ticari Araçla Çarpıştı... 1 Ölü 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-02-14 03:32:00
Otobüs Ticari Araçla Çarpıştı... 1 Ölü 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'nın Darende ilçesinde yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Van'dan İstanbul'a gitmekte olan Bayram Balkaya (49) idaresindeki Vangölü Turizm firmasına ait 34 EG 2871 plakalı yolcu otobüsü, Mehmet Tutkan (51) yönetimindeki 49 AZ 081 plakalı hafif ticari araçla Nadir Virajı mevkisinde çarpıştı.

Kazada, araç sürücüsü Mehmet Tutkan olay yerinde hayatını kaybetti. Beraberindeki Cevdet Durmaz (48) ile otobüs şoförü Balkaya ve yolculardan Songül Eraslan (53) ve Ferhat Nazlıoğlu (19) yaralandı.

Ambulanslarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada tedavi altına alındı.

Kısa süre trafiğe kapatılan D-300 kara yolu, kaza yapan aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Yolcular ise başka bir otobüsle İstanbul'a gönderildi.

 AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • metin (6 yıl önce)
    darende malatya arası darende'den tam çıkmadan belirgin olmayan ama içine girince aşırı keskin olan bir viraj orası diye tahmin etmekteyim. karayolları ya da belediye o kısma el atmalı bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (6 yıl önce)
    Yine kaza yine Van Gölü Turizm
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Duble yolların ortası refüj veya bariyerle bölünmeli.Yoksa yolun ortasında herhangi bir engel olmadığı için bazı sürücüler sollamalarda karşı şeride kadar geçiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla