SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsçülerden Şehiriçi Servisine Son..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları aldıkları ortak karar doğrultusunda, 1 Haziran'dan itibaren şehiriçi yolcu servis hizmeti vermeyecekler.

Malatya merkezli 6 otobüs şirketinin yanı sıra Malatya'dan transit yolcu taşımacılığı yapan diğer otobüs şirketleri, yüksek maliyet nedeniyle, şehir merkezindeki yazıhanelerden MAŞTİ Terminali'ne, Terminalden ve şehiriçi yazıhanelerden Malatya'ya gelen yolcuların çeşitli semtlere taşınması için yaptıkları şehiriçi servislerine son verme kararı aldılar.

Firma yetkilileri, otobüs yolcu taşımacılığının ciddi sorunları olduğunu, yolcu azlığının yanı sıra uçak taşımacılığındaki akaryakıt sübvansiyonunun olmaması, uçak seferlerinin artmasından kaynaklanan yolcu azalması nedeniyle yüksek maliyetlerle işin sürdürülmeye çalışıldığını, şehiriçi servislerinin kaldırılması kararının da maliyet düşürme amaçlı olduğunu bildirdiler.

1 Haziran Cuma gününden itibaren Malatya'dan otobüsle şehirlerarası seyahat edecek vatandaşlar MAŞTİ terminaline özel araçları, taksi, belediye otobüsü ya da dolmuşlarla ulaşabilecekler. Yine Malatya'ya gelen yolcular da, otobüsten indikleri noktadan itibaren kendi olanaklarıyla evlerine gidebilecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız