SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüse Cumhurbaşkanı Ayarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:23
Otobüse Cumhurbaşkanı Ayarı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Şubat Cumartesi günü Malatya’ya yapacağı ziyaret ve düzenleyeceği miting nedeniyle şehir içi otobüs güzergahlarında geçici olarak değişiklik yapıldı.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, 21 Şubat Cumartesi günü şehir merkezinden kalkan 25 hattın kalkış yerleri ile güzergâhları değiştirildi.

1 gün sürecek olan bu değişiklikle; İstasyon, Şoför Okulu, Sevgi Evleri, Bostanbaşı, Çarmuzu, Yeşiltepe, Şeyhbayram, Özalper, Turgut Özal, Karakavak, Hava Lojmanı, Galericiler Sitesi ve Yakınkent otobüsleri Araştırma Hastanesi durağında; TOKİ ve Cemal Gürsel otobüsleri Kernek Parkı yanında; Çilesiz ve Yakınca otobüsleri Üçgen Park’ta; İnderesi otobüsü Kernek Cami yanında; Çöşnük, Seyrantepe ve Vali Konağı otobüsleri Milli Eğitim Müdürlüğü yanında; Zafer Mahallesi otobüsleri Sivas Caddesi girişinde; Yeni Devlet Hastanesi-Memursen otobüsleri ise Sivas Caddesi’nden hareket ederek, çevreyolu güzergâhını kullanacak.

Şehir merkezine gelen Belediye otobüslerinin dönüş güzergahları da yer yer değiştirilirken, vatandaşların mağdur olmamaları ve zaman kaybetmemeleri için belirtilen yerlerde otobüslere binmeleri konusunda uyarıldı.

S/NHATNO HAT ADI HAREKET YERİ

11B İSTASYON- ARAŞTIRMA DURAĞI

22A ŞOFÖR OKULU- ARAŞTIRMA DURAĞI

32C SEVGİ EVLERİ- ARAŞTIRMA DURAĞI

42D BOSTANBAŞI- ARAŞTIRMA DURAĞI

53A ÇARMUZU- ARAŞTIRMA DURAĞI

65A YEŞİLTEPE- ARAŞTIRMA DURAĞI

75B YEŞİLTEPE- ARAŞTIRMA DURAĞI

86A ŞEYHBAYRAM- ARAŞTIRMA DURAĞI

96B ÖZALPER- ARAŞTIRMA DURAĞI

1010A T.ÖZAL MAH.- ARAŞTIRMA DURAĞI

1111A KARAKAVAK- ARAŞTIRMA DURAĞI

1212A HAVA LOJMANI- ARAŞTIRMA DURAĞI

13151 GALERİCİLER SİTESİ- ARAŞTIRMA DURAĞI

14152 YAKINKENT- ARAŞTIRMA DURAĞI

S/NHATNO HAT ADI HAREKET YERİ

18A TOKİ- KERNEK PARKI YANI

28B TOKİ- KERNEK PARKI YANI

38C C.GÜRSEL- KERNEK PARKI YANI

49B ÇİLESİZ- ÜÇGEN PARK

5150 YAKINCA- ÜÇGEN PARK

64İ İNDERESİ- KERNEK CAMİ

S/NHATNO HAT ADI HAREKET YERİ

14S1 ÇÖŞNÜK- MİLLİ EĞİTİM

24S2 SEYRANTEPE- MİLLİ EĞİTİM

34V VALİ KONAĞI- MİLLİ EĞİTİM

44Z ZAFER MAHALLESİ- SİVAS CADDESİ GİRİŞİ

54H Y.DV.HAST.-MEMURSEN-   SİVAS CADDESİNDEN ÇEVRE YOLUNU KULLANACAK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız