SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Otobüse Sigarayla Binmek İstedi"

0
Güncellendi - 2016-01-09 18:03:17
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ otobüsünün şoförü ile bir vatandaş arasında çıkan kavgada, vatandaş kafasına aldığı darbe sonucunda yaralandı.

Olay, 9 Ocak Cumartesi günü saat 14.30 sularında Valilik yanındaki Merkez Otobüs Durağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, otobüse ağzında yanık vaziyetteki sigara ile binmeye çalıştığı belirtilen Y.K. adlı vatandaş ile otobüsün şoförü A.T. tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine şoförün kavga esnasında eline geçirdiği bir cisim ile vatandaşın kafasına vurduğu ileri sürüldü.

Kafasından yaralanan Y.K., olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Polis ekipleri otobüs şoförü A.T.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KENAN (8 yıl önce)
    NE ALAKA DİYECEKSİNİZ AMA BU OKUL SERVİSLERİNDEKİ ACAYİP SES ÇIKARAN EKSOZUN NE İŞİ VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)
    tm kardeşim akşama kadar gel sen vatandaşla uğras bakayım sigara nın yasak olduğunu bilmeyen mi var sarhoşu geliyor berdoşu geliyor şofer ne yapaa biraz da vatandas kuarala uysun yaniii
    0
    0
    Yanıtla
  • sigaranının yasak olduğunu herkes bilir zaten adam da sigara içememiş içerde.. Dışarda bırakmış napsın yani derdi olan var sadece şoförlerinmi derdi var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    Vatandasdan maas alacaksin vatandasi darb edeceksin varsa bir problem kolluk kuvvetlerimiz var arar ona sikayet edersin belediye otobus soforlerimiz malasef egitimsiz ve bir okadar da pervasiz duyarsiz kimse zorla onlara sofor ol demedi yapmiyorsa birakacak isini ama insanlarimiz otusbusleri kullanmak zoruunda
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (8 yıl önce)
    Hocam işin aslı öyle olmadı bende oryadım yalan haber olmasın adam sigarayı hemen kapının önünde bırakdı girdi şoför dedi niye kapının önünde bırakıyosun beni gördüğün anda sigarayı bırak... Diyerek kafasına sopayla vurdu yani adam sigarayı dışarda bırakdı fakat şoförün aklı dengesi yerinde değil di sanırım...
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan kalkan (8 yıl önce)
    Arkadaşlar bizim soferlerimiz gercekten cok sabirli ıstanbul da ankara da izmirde hele yani başımız elezigda gidin de belediye soferlerine bi soru sorun valla bizimkiler gayet saygın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    Helal olsun şoföre...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı ÇAM (8 yıl önce)
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Şoförün eline sağlık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer KARAÖZ (8 yıl önce)
    Malatya belediyesinin şoförleri çok saygısız ve itinasız işler yapıyorlar.Özellikle trafikte takip ederseniz çok agresif ve hatalı sürüşler sergiliyorlar.bazen onlarında işlerinin zor olduğunu düşünüyorum ancak büyük araçlarına güvenerek başkalarının üzerlerine araç sürülmez.
    0
    0
    Yanıtla