SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsle Çarpıştı!

A- A+ PAYLAŞ
Fuzuli Caddesi'nde durakların bulunduğu bölgede bastonuyla yürümekte olan görme engelli vatandaş, manevra yapan belediye otobüsüyle çarpıştı ve kendini yerde bulundu.
 
Kaza, birçok hattın ana durağı olması nedeniyle çok sayıda otobüsün gün boyunca manevra yaptığı Fuzuli Caddesi Valilik yanında meydana geldi. Adının Ali Seydi Şengül olduğu öğrenilen ve her iki gözden de ama olan vatandaş, yolun karşısına geçmek isterken 44 NN 567 plakalı belediye otobüsüyle çarpıştı. Şengül, darbenin etkisiyle kendini boylu boyunca yerde buldu. Otobüs sürücüsü hemen aracı durdurarak, diğer vatandaşlarla birlikte Şengül'ü yerden kaldırırken, bir yandan da ambulans çağırıldı. Daha sonra kendisine çarpan otobüste bir süre istirahat eden Ali Seydi Şengül, herhangi bir şeyinin olmadığını, bu nedenle hastaneye gitmeyeceğini söyledi ve ambulansa binmedi.
 
FOTO: Savaş BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız