SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüslere KPSS Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2016-11-14 17:27:08
Otobüslere KPSS Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

20 Kasım Pazar günü yapılacak KPSS sınavı için araç seferlerine düzenleme yapıldı.

MOTAŞ’tan yapılan açıklamada, sınava girecek adayların ulaşımda sorun yaşamamaları için ek seferler düzenleneceği belirtildi.

Toplu taşıma köklü çözümler getirdiklerini, kaliteyi daima artıran yeniliklere imza attıklarını belirten MOTAŞ yetkilileri, bu anlamda yenlikler yapmayı sürdürdüklerini vurguluyorlar.

Açıklamada, “Akıllı kartlara erişimi kolaylaştırmak için web üzerinden kredi kartı dolumun ardından İnönü Üniversitesi ve MEB ile yapılan protokollerden yararlanarak online başvuru sistemini hazırladık. Artık vatandaşlarımız internet üzerinden bilgilerini sisteme yükleyerek kart başvurusunda bulunabilecekler. Kart başvurusu sisteme düştükten sonra ertesi gün Kart Danışma merkezine uğrayarak hazırlanan kartlarını teslim alabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.

Halkın daha rahat seyahat etme imkanı bulmaları için sefer sayılarını talebe göre düzenlediklerini söyleyen yetkililer, yoğun hatların araçlarını artırarak soruna çözümler getirdiklerinin altını çizerek; “Bu kapsamda 20 Kasım Pazar günü yapılacak olan KPSS sınavı için şehir merkezinde hafta içi listesine göre 16B Hattımızda 15 adet körüklü araç ve 17B Hattımızda ise 12 araç ile sefer düzenlenecektir. Amacımız adayların sorunsuz bir sınav geçirmeleridir. Sınava girecek bütün adaylara başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bülten

otobusuniversite

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız