SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Otobüslere Yol Verin..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, bazı yollardaki çalışmalar nedeniyle meydana gelen trafik sıkışıklığının toplu taşıma hizmetlerinde aksamalara yolaçtığı gerekçesiyle, diğer araç sürücülerinin toplu taşıma araçlarına öncelik vermesi isteğini duyurdu.

Belediyeden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, toplu taşıma araçlarına öncelik verilmesi istendi.

Son zamanlarda sürdürülen yoğun altyapı çalışmalarının zaman zaman trafik yoğunluğuna neden olduğu belirtilen açıklamada, Çevreyolu üzerinde yapılan altgeçitler nedeniyle araçların şehir merkezine yönlendirildiği ve özellikle de sabah ve akşam saatlerinde trafik sıkışıklığı yaşandığı belirtildi. Bu trafik sıkışıklığının toplu taşıma araçlarının hareket saatlerinde gecikme ve aksamalara da neden olduğu belirtilen açıklama şöyle:

Bilindiği üzere üniversite imtihanları devam etmektedir. Çevre yolu alt geçit yapım çalışmalarından dolayı trafik hem gidiş hem de geliş istikametinde yoğun olduğundan Toplu Taşıma araçlarımız sınava girecek öğrencileri zamanında sınav yerlerine götürememektedir. Özel araç sürücülerinden isteğimiz Toplu Taşıma araçlarına öncelik vererek trafik akışını hızlandırmalarıdır.

Son aylarda Malatya genelinde devam eden altyapı, yol yapım ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle sık sık otobüs güzergahları değişmekte, bu da otobüslerin belirlenen hareket saatlerinde aksamalara sebebiyet vermektedir. Yaşanabilecek bu tip aksaklıklardan dolayı halkımızın anlayışına sığınarak, trafik akışının uzun süre tıkanmaması ve özellikle de öğrencilerin sınavlara yetişebilmesi için araç sürücülerinin toplu taşıma araçlarına öncelik vermelerini istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız