SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüste de Ücretsiz İnternet

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:26:01
Otobüste de Ücretsiz İnternet
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş(MOTAŞ)’nin Türk Telekom ve Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile yapılan işbirliği neticesinde Trambüslerde başlattığı ücretsiz internet uygulamasının ardından şimdi de otobüslerde başlıyor.

Üniversite hattında çalışan 15 araçta ücretsiz internet hizmeti verilmesi için Türk Telekom yetkilileri ile MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı arasında sözleşme imzalandı. 

Sözleşme gereği İnönü Üniversitesi hattında çalışan 15 adet körüklü otobüste yolcular ücretsiz internetten yararlanabilecekler. 

Nisan 2015 tarihinde Trambüslerde başlatılan ücretsiz internet hizmetinden aylık 20 bin yolcu yararlanmaktadır. Yolcu memnuniyetini göz önünde bulundurarak internet bağlantısının şimdilik 15 araçta, ileriki günlerde aşamalı olarak diğer açlarda da başlatılacağını söyleyen MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın talimatları doğrultusunda toplu taşımda müşterilerimize hizmet kalitesini her gün biraz daha yükselterek yenilikler yapmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Nisan ayında Trambüslerde başlatmış olduğumuz ücretsiz internet uygulamasını şimdi de 15 adet körüklü aracımızda başlatmak üzere Türk Telekom yetkilileriyle gerekli sözleşmeyi imzaladık. Önümüzdeki günlerde yolcularımız, söz konusu 15 araçta da ücretsiz internetten yararlanacaklardır. 

Trambüslermiz ve yeni nesil araçlarımızla hem konforlu bir seyahat imkanı sunuyoruz hem de ücretsiz internet erişimi sağlıyoruz. Artık internetin oyun ve eğlence aracı olmaktan çıkarak bir ihtiyaç haline dönüştüğünü görüyoruz. İnternet günlük hayatın her alanında kullanılmaktadır. Bütün bunları göz önüne alarak önce Trambüslerde, şimdi de diğer araçlarda uygulamaya koyacağımız ücretsiz internet hizmetini aşamalı olarak diğer toplu taşım araçlarımızda da yaymayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler, hem seyahat ettiklerini hem de internet keyfi yaşadıklarını belirterek, yolculuk esnasında internet üzerinden dersleriyle ilgili bilgilere ulaşabildiklerini, arkadaşlarıyla iletişime geçebildiklerini ifade ediyorlar.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız