SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsten Kaçmak İsterken

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:05:10
Otobüsten Kaçmak İsterken
A- A+ PAYLAŞ

Sıtmapınarı Alt Geçidi çıkışında minibüs ile otomobil çarpıştı, sürücüler hafif yaralandı.

Kaza, Pazar gecesi saat 23.20 sularında Sıtmapınarı Alt Geçidi’nin Terminal Caddesi istikametinde meydana geldi. İddiaya göre; Fatih K. yönetimindeki 44 S 0840 plakalı minibüs ile Terminal Caddesi istikametine seyir halinde iken alt geçitten çıktığı esnada yan yoldan seyir halindeki belediye otobüsüne çarpmamak için karşı şeride geçti. Bu esnada Terminal Caddesi'nden alt geçit istikametine seyir halindeki Osman P. yönetimindeki 06 AL 022 plakalı otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazayı sürücüler hafif sıyrıklarla  atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu. 

Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat süreyle Sıtmapınarı Alt Geçidi giriş ve çıkışında trafik kesildi. Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldıktan sonra, alt geçit trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLAR: Ataman KARAKEÇİLİ 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız