SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsten Tahliye!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Bu arada Malatya Çevreyolu'ndaki iki ayrı kazada ise iki kişi öldü.

GECE YARISI KAZA..
Edinilen bilgiye göre, Darende İlçesi'ne bağlı Akçatoprak Köyü yakınlarında Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısı 00.40 sıralarında gece meydana gelen trafik kazasında Bitlis'ten Ankara'ya gitmekte olan İmdat Alican (29) yönetimindeki 65 AT 213 plakalı yolcu otobüsü, Muzaffer Öztürk yönetimindeki 38 LL 166 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada sürücüler İmdat Alican ve Muzaffer Öztürk ile otobüs yolcularından Maşallah Şengül (36), Nezihat Şengül (36), Yüksel Yoldaş (20), Yücel Koçak (37), Yakup Atlı (26), Saim Sevinç (25) Kemallettin Çiçek (44), Halis Teke (60) Erdal Alican (25) yaralandı. Olay yerindeki vatandaşlar tarafından otobüs içerisinden çıkarılan yaralılar Darende Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Burada tedavileri yapılan yaralılar Malatya'daki hastanelere sevk edildi. Otobüs ve kamyon sürücüsünün durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Karayolunun savaş alanına döndüğü kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

İL MERKEZİNDE 2 ÖLÜ..
Malatya Çevreyolu'ndaki trafik kazalarında ise 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, ilk kaza çevre yolu Şire Pazarı önünde meydana geldi. L.K. idaresindeki 44 FY 358 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Örk (64) isimli yayaya çarptı. Mehmet Örk olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü L.K. polis tarafından gözaltına alındı.

İkinci ölümlü kaza Çevreyolu Niyazi Mısri Camii önünde meydana geldi. Kenan Batal (37)'ın kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle, yolu karşıdan karşya geçmeye çalışan Hasan Ekiz (63)'e çarptı. Ağır yaralanan şahıs, önce Devlet, sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamayarak öldü.

FOTO: İsmet UĞUR/ DARENDE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız