SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otogar Cinayetine 4 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

41 yaşındaki şahsın bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdiği otogardaki cinayetle ilgili olarak, biri ölenin kız kardeşi, diğerleri de baba ve 2 oğlu olmak üzere 4 kişi tutuklandı.

MAŞTİ otogarındaki olay Cuma akşamı saat 19.30 sıralarında meydana gelmiş, Ramazan Yıldız ile H.R.Ö. adlı şahıslar kavga sırasında bıçakla yaralanmışlar, bunlardan Ramazan Yıldız kaldırıldığı hastanede ölmüştü. Yapılan araştırmada; Ramazan Yıldız’ın, 39 yaşındaki kız kardeşi F.K.’nın Mercedes 403 marka bir otobüs alıp 47 yaşındaki A.Ö. adlı şahsa verdiğini ve bu şahsın da bir firmada otobüsü işlettiğini öğrendiği, bunun üzerine kendisine kız kardeşinin 100 bin YTL borcu olduğu gerekçesiyle, İstanbul seferine hazırlanan otobüsün yanına gidip muavinden anahtarı aldığı ve otobüsü sefere göndermeyeceğini söylediği belirlenmişti. Bunun üzerine otobüs muavinin durumu firma yetkililerine ilettiği, firma yetkililerinin de A.Ö. adlı şahsa bildirdikleri, A.Ö.’nün oğulları olan 25 yaşındaki H.R.Ö. ve 21 yaşındaki R.E.Ö.’nün otogara geldikleri, otobüsü engelleyen R.Y. ile kavga etmeye başladıkları, kavgada bıçakların kullanıldığı bildirilmişti.. Olay sırasında R.Y.’nin çeşitli yerlerinden H.R.Ö.’nün ise elinden yaralandığı belirtilirken, olay yerinde bulunan ve R.Y.’ye ait olduğu öne sürülen el çantasından da 7.65 mm. çaplı tabanca ile 7 mermi ele geçirildiği polis tarafından açıklanmıştı.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince olayla ilgili olarak yakalanıp adliyeye sevk edilen A.Ö. ve çocukları H.R.Ö. ve R.E.Ö. ile öldürülen şahsın kız kardeşi F.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.K. adlı kadının dul olduğu ve bir süre önce A.Ö. ile evlendiği öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız