SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otogarda Gerginlik!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, terminalde zafer işareti yaptığı iddia edilen 3 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Esnaf şahısları linç etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, Van'dan geldikleri iddia edilen 9 kişi, Malatya'da İstanbul'a gidecekleri yolcu otobüsüne bindikleri sırada televizyonda şehitlerle ilgili haberi görünce zafer işareti yaptı. Malatya Terminali'nde yaşanan bu olay üzerine vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Terminale gelen polis ekiplerini gören 9 kişiden 6'sı kaçarken 3 şüpheli yakalandı. Malatya Otogar'ında bulunan esnaf, zafer işareti yaptığını iddia ettikleri 3 kişiyi linç etmek istedi. Polis ekipleri, bölgede yaşanacak olayları önlemek için 3 şüpheliyi çevik kuvvet aracına bindirerek terminalden uzaklaştırdı. Gözaltına alınan 3 şüpheli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra 6 kişinin de yakalandığı öğrenildi.

Yaşananlara tepki gösteren terminal esnafı, 9 kişinin yolcu otobüsüne binerken "Bizden 1 kişi, sizden 16 kişi öldü" dediklerini iddia etti. Şüphelilerin zafer işareti yaptıklarını da ileri süren vatandaşlar, zanlıların kendilerine verilmesini istedi. Vatandaşlar ayrıca, yabancı uyruklu olduklarını iddia ettikleri şüphelilerin çantalarında silah bulunduğunu da ileri sürdü.

FOTO: TV Malatya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız