SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otogarda Karşılama Polisten!..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet KOM Şube tarafından MAŞTİ Terminali'nde gerçekleştirilen operasyonda, "sahte parayla" gelen 2 şahıs yakalandı.

Üzerlerinde sahte banknotlar ve çek çıkan 2 zanlının tutuklandığı operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, görevlilerinin yapmış olduğu istihbarı çalışmalarda; R.K. ve S.B. isimli şahısların ilimize yüklü miktarda sahte para getirecekleri duyumu alınmış, 03.01.2008 günü gerekli tertibat alınarak ilimiz MAŞTİ’de şahısların otobüsten inmeleri beklenmiş, otobüsten indikleri tespit edilmesi üzerine şahıslar Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri aracılığıyla takibe alınarak saat: 13.30 sıralarında iki şahıs durdurulmuş, yapılan kaba üst aramalarında S.B. isimli şahsın üzerinden;
1- 14 adet C 13772109 seri nolu sahte 100 YTL,
2- 8 adet C 60567657 seri nolu 50YTL,
3- 6 adet C 60667650 seri numaralı 50YTL,
4- 1 adet AB 46040882W B2 seri nolu sahte ABD Doları,
5- 1 adet 13.350 YTL’lik sahte çek yaprağı ele geçirilerek şahıslarla birlikte sahte paralar ve ilgili çek yaprağı muhafaza altına alınmıştır. Konuyla ilgili olarak Malatya C.Başsavcılığın bilgi ve talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

Söz konusu olayla ilgili olarak R.K. ve S.B. hakkında da “Parada Sahtecilik” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 04.01.2008 günü sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Malatya Kapalı Cezaevine Teslim edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız