SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Apartman Boşluğuna Uçtu, 3 Yaralı..

0
Güncellendi - 2018-01-30 01:34:34
Otomobil Apartman Boşluğuna Uçtu, 3 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kontrolden çıkan otomobilin apartman boşluğuna uçması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yalandı.

Olay Battalgazi ilçesine bağlı Uçbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Nedim Acı idaresindeki 02 FN 855 plakalı otomobil Sağlık Caddesi üzerinden Sivas Caddesi istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir apartmanın boşluğuna uçtu. Kazada araç sürücüsü Nedim Acı ile birlikte Rabia Acı ve Eymen Acı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı kazayla ilgili polis ekiplerin başlatmış olduğu tahkikat sürüyor.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız