SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Çarptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı çocuk yaralandı.

Kaza, İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi'nin önünde meydana geldi. S.F. yönetimindeki 44 KN 978 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan B.A. (12) adlı çocuğa çarptı. Yaralanan çocuk, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından otomobil sürücüsünün polis ekiplerince gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER KAZALAR
Çevreyolu Adliye kavşağından 18.00 sıralarında yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 39 yaşındaki H.K., ifadesinde karşıdan karşıya geçmek için beklediği sırada arkadan kendisine bir şey çarptığını, kendine geldiğinde hastanede olduğunu, ambulansta bulunanların kendisine bisiklet çarptığını söylediklerini bildirdi. Polis bisikletliyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde 56 yaşındaki B.G. yönetimindeki 44 KY 211 plakalı kamyonla getirdiği yükü indirmek için damperi kaldırdığında, dengesiz yük nedeniyle kamyonun sağa yattığı, sürücünün hafif yaralandığı bildirildi.

Tandoğan Mahallesi Karagöz Caddesi’nde N.G. yönetimindeki 44 M 0060 plakalı minibüsten inmeye çalışan 76 yaşındaki H.G. adlı şahıs, minibüsün hareket etmesi sonucu düşerek yaralandı.

Sanayi Sitesi’nde A.T.A. yönetiminde bulunan 44 DF 199 plakalı araç ile M.N. yönetiminde bulunan 44 LL 982 plakalı motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kömür Tevzi yolunda Y.E.D. yönetiminde bulunan 44 KZ 929 plakalı motosiklet ile H.İ.M. yönetiminde bulunan 44 ED 088 plakalı traktör çarpıştı. Bu kazada da motosiklet sürücüsü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız