SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Çarptı, Midibüs Sürükledi: 1 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-09-11 23:43:57
Otomobil Çarptı, Midibüs Sürükledi: 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin motosiklet ile çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri çarpışma sonrası düştüğü ana yolda hızla gelen bir midibüsün altında kaldı ve kaldırıldığı hastanede öldü.

Kaza Malatya-Sivas Karayolu Topsöğüt yol ayrımında meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre Ufuk Mazıcı yönetimindeki 44 FD 137 plakalı otomobil kavşakta Furkan Arınç (21) idaresindeki 01 DCL 55 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan sürücü ile arkasında yer alan Feyzullah Fırat (19) yola savruldu. Bu sırada Sivas istikametinden gelen 44 PF 608 plakalı midibüs duramadı ve bu aracın da çarptığı Feyzullah Fırat sürüklenerek ağır yaralandı.

Feci kaza sonrası bölgeye ambulanslar sevk edilirken Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Fırat’ın kurtarılamayarak öldüğü, motosiklet sürücüsünün ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazaya karışan her iki araç sürücüsü de jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken midibüste bulunan yolcularında ifadelerine başvuruldu.

Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sercan salman (6 yıl önce)
    kopardılar 19 yaşındaki pırıl pırıl cocugu hayattan nur içinde uyu Feyzom allah rızası için gören varsa anlatsın ekiplereolayı
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir çelik (6 yıl önce)
    ölen benim arkadaşım bir bilginiz varsa yakın zamanda jandarmaya gitmesini istiyorum
    0
    0
    Yanıtla