SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Çekilişi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:48:39
Otomobil Çekilişi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nin kendi market şubelerinde düzenlediği çekiliş kampanyası sonuçlanırken, 3 aylık sürede toplam 12 adet otomobil hediye edildi. 

Esenlik Şirketi'nin Malatya'daki market şubelerinde düzenlediği kampanyanın son çekilişi gerçekleştirildi. Eski Belediye Binası Meydanı'nda düzenlenen 3'üncü çekilişe; Belediye Başkan yardımcıları Ertan Mumcu ve Selim Pilten, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kampanyanın 3'üncü çekilişinde otomobil kazanan talihliler; Mehmet Açıkgöz, Ekrem Şeker, Alhas Çelik ve Cumali Alan oldu. Buzdolabı kazanan talihliler ise; Gülay Seçkin, Yeşim Özhan, Mehmet Oyan, Abdullah Çakın ve Asım Gündüz olarak belirlendi. Akülü araba kazanan talihliler; Songül Kılınç, Merdan Ağlaç, Merve Yıldırım, Osman Beysülen ve Vehbi Uzunpınar, tablet PC kazananlar; Hamit Öztürk, Sakine Atalan, Naile Balcı, Metin Kutluer ve Türkan İlhan olurken, 82 parça yemek takımı kazanan talihliler de; Talat Çoban, Kenan Bulut, Emine Çetin, Abdulkadir Göçük ve Murat Hakan Çoşkuner olarak belirlendi.

Esenlik Şirketi, Malatya’da son 3 ay içerisinde gerçekleştirdiği kampanya ile; 12 müşterisine otomobil, 15 müşterisine buzdolabı, 15 müşterisine akülü araba, 15 müşterisine tablet PC ve 15 müşterisine ise 82 parça yemek takımı hediye etti.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Malatya ve Kahramanmaraş’da düzenledikleri kampanyaları tamamladıklarını söyleyerek, "Kampanyalarımızda toplam 172 adet hediye verdik. Bunun 15 tanesi araçtı. Bunun 12 tanesini Malatya’da, 3 tanesini ise Kahramanmaraş’da verdik. Gölbaşı'nda ise araç vermedik, orada daha farklı yöntem izleyerek, aracın bedeli kadar hediye verdik. Şimdiye kadar bölgede yapılan kampanyaların en büyüğünü gerçekleştirdik. Çok farklı bir enerji ve sinerjisi var Esenlik Şirketi'nin, bu artık genel oldu" şeklinde konuştu.

2013 yılı ile ilgili projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Boyraz, "Market şubelerimizi arttırıyoruz. 2 tane şube var gelen. Önümüzdeki yıl da yatırımlarımız var. Esenlik Şirketi'nin tıkanan damarlarını açtık. Esenlik Şirketi'nin artık yönü belli, bölgesel güç olma noktasında... Komşu illerde büyüyeceğiz. Marketlerin kendi isimleri ile ürün üretme sistemine Esenlik'te geçiyor. Bu alanda Esenlik var oluyor" diyerek, Esenlik'in sattığı birçok ürünü kendi markası ve üretimi ile raflara koyacağını kaydetti.

Boyraz, inşaat alanındaki yatırımların da devam edeceğini belirterek, Kömür Tevzi Projesi'nin Mart ayında somutlaşmış olacağını aktardı. Boyraz, "Her alanda Esenlik var, büyüyerek yoluna devam edecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız