SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Derme Kanalına Düştü

0
Güncellendi - 2016-10-26 23:12:44
Otomobil Derme Kanalına Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Yoldan çıkan otomobil, Derme Sulama Kanalına düştü.

Kaza, öğle saatlerinde  meydana geldi. Güngör Caddesi üzerinde Kudret K. yönetimindeki 14 AY 812 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda, araç yoldan çıkarak yol seviyesinden yüksek olan beton engelini ve Derme Sulama Kanalı’nın korkuluklarını aşarak kanala düştü.

Kazada otomobil su seviyesinin çok düşük olduğu kanalın içinde dik durdu.

Sürücünün yaralandığı kazaya İtfaiye ekipleri de müdahale ederek, araçta güvenlik önlemi aldılar.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından otomobil, çekici marifeti ile çıkartılarak yediemin otoparkına çekildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza1

kaza2

kaza3

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    Kardeşim nasıl araba kullanıyorsunuz? Düz yolda nasıl beceriyorsunuz akıllara zarar.
    0
    0
    Yanıtla