SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Devrildi, 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tek taraflı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Çevreyolu'ndaki kazada da bir kadın öldü.

TAVŞANTEPE'DE..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Tavşantepe mevkiinde meydana geldi. M.G. (40) idaresindeki 63 EE 702 plakalı otomobili ile Malatya istikametine doğru seyir halinde iken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda araç, yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücünün eşi Şerife G. hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü M.G. ile çocukları Z.G. (5) ve D.G. (12) Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

ÇEVRE YOLUNDA İSE..
Çevreyolu’nda 21.30 sıralarında 40 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan Tunceli plakalı araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen 55 yaşındaki Z.K. adlı kadına çarptı ve ağır yaraladı. Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı kurtarılamadı. Adliyeye sevkedilen sürücü ise tutuklandı.

DİĞER KAZALAR..
Milli Egemenlik Caddesi’nde 44 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..603 plakalı oto ile 27 yaşındaki M.A.T. adlı şahsa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Fuzuli Caddesi’nde ise 54 yaşındaki M.G.’nin yönetiminde bulunan 23..272 plakalı oto ile 35 yaşındaki M.S.’nin yönetiminde bulunan 44..929 plakalı oto çarpıştı. Kaza sırasında park halinde olan 42 yaşındaki H.Y.’ye ait 44..408 plakalı oto da hasar görürken, sürücülerden M.S. başından hafif yaralandı.

Yeşiltepe 19 Mayıs Caddesi’nde 46 yaşındaki C.T. yönetiminde bulunan 44..216 plakalı otonun çarptığı M.A.U. adlı çocuk yaralandı.

Sanayi Sitesi 1. Cadde’de 46 yaşındaki S.S. yönetiminde bulunan 23..099 plakalı motosiklete, 24 yaşındaki Ç.G. yönetiminde bulunan 44..122 plakalı araç çarptı. Motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan 40 yaşındaki Y.Ö.’nün yaralandıkları bildirildi.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan M.F.Ö. yönetiminde bulunan 23..445 plakalı yakıt yüklü tanker, 30. kilometrede, sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu devrildi. 07.00 sıralarındaki kazada tanker sürücüsü yaralanırken, 6 ton yakıt yola döküldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız