SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Devrildi..1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi yakınlarında meydana geldi. A.K.'nin (26) kullandığı henüz plakası belirlenemeyen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada otomobil içerisinde bulunan A.K. (55) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü A.K. ile B.K. (22) yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DİĞER KAZALAR
Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 38 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 34..2361 plakalı oto, karşı yönden gelen 32 yaşındaki M.Tl. yönetiminde bulunan 21..552 plakalı otoyla Doğanşehir Suçatı mevkiinde şerit ihlali sonucu çarpıştı. 05.00 sıralarındaki kazada A.A. ile araçta bulunan 34 yaşındaki E.D. yaralandı.

22.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, havaalanı yönüne gitmekte olan 44 yaşındaki A.Y. yönetiminde bulunan 02..383 plakalı otomobil, aşırı hız yüzünden takla attı. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan 64 yaşındaki A.B. yönetimindeki 44..554 plakalı oto aynı yönde giden 50 yaşındaki Ü.Ç. yönetiminde bulunan 16..5428 plakalı kamyona arkadan çarptı ve şarampola yuvarladı. 23.30 sıralarında İspendere yol ayrımında meydana gelen kazada A.B. ve aracında bulunan 34 yaşındaki R.B. yaralandı.

Yazıhan Durucası Kolik mevkiinde 38 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 44..406 plakalı traktör, karşı yönden gelen aynı yaştaki F.Ö. yönetiminde bulunan 44..567 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü F.Ö. yaralandı.

Darende Çukurkaya köyüne gitmekte olan 58 yaşındaki V.T. yönetiminde bulunan 34..15 plakalı kamyonet, dikkatsizlik sonucu devrildi. Bu kazada da sürücünün yanı sıra 24 yaşındaki M.T., 26 yaşındaki A.T. ve 26 yaşındaki Ö.K. adlı bayanlar yaralandılar.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan 49 yaşındaki Z.K. yönetiminde bulunan 07..599 plakalı kamyon, Aşağıulupınar mevkiinde, frenin boşalması sonucu önündeki araca çarpmamak için manevra yaparken devrildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan 26 yaşındaki R.D.’nin yaralandığı öğrenildi.

Malatya’dan Arapgir yönüne gitmekte olan 55 yaşındaki H.A. yönetiminde bulunan 34..5582 plakalı otomobil, Arapgir Kılınçlı köyü yol ayrımı civarında devrildi. Kazada araçta bulunan 55 yaşındaki P.A. adlı bayan yaralandı.

Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız