SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Devrildi, 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2016-08-02 16:28:56
Otomobil Devrildi, 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adıyaman karayolunun 15'inci kilometresinde otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde olan M.K. idaresindeki 44 NH 541 plakalı otomobil, Malatya -Adıyaman karayolunun 15'inci kilometresinde yolun mucurlu olmasından dolayı kontrolden çıkarak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü M.K. ile birlikte aynı araçta bulunan G.Ç.,Z.Ç.,G.Ç yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Pano01Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAYAYA OTOMOBİL ÇARPTI

Bu arada Malatya’da karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya araç çarptı.

İnönü Caddesi Öğretmenevi mevkiide yaşanan kazada 34 UV 8292 plakalı otomobil yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir gence çarptı. İsmi öğrenilemeyen yaralı genç olay yerine gelen 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

İNÖNÜ CADDESİ'NDE YAŞANAN KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız