SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Devrildi, 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Elazığ karayolunda bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

DEVRİLDİ..
Kaza, 06.30 sıralarında Erenli beldesi civarında oldu. Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 28 yaşındaki E.A. yönetiminde bulunan 65..487 plakalı araç, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla attı. Sürücünün yanı sıra araçta bulunan 24 yaşındaki H.B. ve 30 yaşındaki F.B.A. adlı bayanların yanı sıra, 4 yaşındaki A.E.A. adlı erkek çocuk yaralandılar. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

ASKERİ AMBULANS KAZA YAPTI..
Ankara yolu üzerinde de sireni açık ve tepe lambası çalışır vaziyette yeşil ışıkta geçmekte olan askeri ambulansın 55 yaşındaki A.İ.T. yönetiminde bulunan 44..526 plakalı araçla çarpıştığı, kazada ambulansta bulunanlardan 47 yaşındaki S.Ç., 27 yaşındaki B.A., 23 yaşındaki O.O., 25 yaşındaki A.T., 33 yaşındaki O.D. ile 27 yaşındaki B.K.A. yaralandılar. Oto sürücüsü, kendisinin yeşil ışıkta geçtiği sırada olduğunu ve kazada kusurunun olmadığını söyledi.

PATPAT DEVRİLDİ..

Bu arada, Akçadağ ilçesi Doğanlar Köyü Çayözü mevkiinde de, 34 yaşındaki S.A. yönetiminde olan ve patpat diye de bilinen çapa motoru ile tarlasına giderken, motorun hareketli kısmına pantolonunu kaptırması ve aracın devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi’nde 67 yaşındaki H.A. adlı vatandaş, 07.45 sıralarında plakasını alamadığı bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Çöşnük Kavşağında da 24 yaşındaki Y.A.’nın yönetiminde bulunan 44..674 plakalı araçla giderken, aniden yola çıkan 65 yaşındaki F.A. adlı kadına çarptı ve yaralanmasına yol açtı. Bu arada ani fren sırasında araçta bulunan D.O. adlı kız çocuk da yaralandı.

Sivas Caddesi’nde de M.E.K. adlı çocuk, araç beklerken, plakasını alamadığı bir aracın ayağının üstünden geçmesi sonucu yaralandı. 14.20 sıralarındaki kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kanalboyu’nda 24 yaşındaki N.G. yönetiminde bulunan 44..821 plakalı otonun direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımla kanal arasındaki demir korkuluklara çarptı. Kazada korkuluklar ve araç hasar gördü.

Sivas yolunda 25 yaşındaki S.Y.’nin yönetimindeki 65..836 plakalı oto devrildi. Kazada otoda bulunanlardan 32 yaşındaki R.D. yaralandı.

Battalgazi Meydanbaşı Mahallesi’ndeki trafik kazasında ise 28 yaşlarındaki M.Y. ile F.E. ve oğlu H.B.E. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız