SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Fuarı Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:45
Otomobil Fuarı Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen Otomobil Fuarı açıldı.
  
Yeni belediye binası yanında bulunan fuar çadırında açılan Otomobil Fuarı için düzenlenen açılış törenine Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kültür A.Ş Müdürü Murat Nalçacı, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
  
TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç yaptığı konuşmada “ Malatya son yıllarda ciddi anlamda Kültür A.Ş’nin Malatya’nın gelişimi için ortaya koyduğu gayretten dolayı kutluyorum. Malatya’da artık bizim daha farklı fuarlarla gündemi oluşturmamız lazım. Malatya her geçen gün kabuğunu yırtan büyük bir kent haline geliyor. Kültürel alanlarında ticari alanlarında ciddi anlamda gelişim gösteriyor. Uluslararası fuarları çoğaltmamız lazım” dedi.
  
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yaptığı konuşmada “Bizler artık belediye olarak hem ramazan boyunca sürecek etkinliklerimizi hem de ramazan etkinlikleri dışında fuarlar gerçekleştireceğiz. Araba fuarımızı da ilk defa gerçekleştiriyoruz. Sektörel anlamda fuarlar bir ekonomik çağında tanıtıma vesile oluyor. Gelecek vadeden bir fuar olacak.  Bugün belki Malatya ölçekli bir fuar olacak ama önümüzdeki yıllar bölgeye ve Türkiye geneline yayacağımız bir fuara dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.
  
Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç ise “ Artık ilimiz son yıllarda ekonomik anlamda, sosyal anlamda daha adı hemiz tam konmamış olsa dahi bir büyük şehrin yaptığı işleri becerme kudretine erişmiştir. Özellikle son yıllarda festivallerle, fuarlarla Malatyalıları ulusal çapta duyulur hale gelmiş ve Malatya kendi kabuğunu kırmıştır” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından ise İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül’ün dualar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız