SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil- Kamyon Çarpıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Adıyaman karayolu Tavşantepe Kavşağı'nda meydana geldi. H.İ. yönetimindeki 44 AV 198 plakalı kamyon ile R.C. idaresindeki 34 FCA 34 plakalı otomobil, iddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı.

Kazada yaralanan Süleyman Tunas (53), Veysel Çetin (68) ve Ramazan Çelik (37), ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Anıtı civarında 50 yaşındaki B.A. yönetimindeki otoyla giderken, aniden yola çıkan 5 yaşlarındaki C.B.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 10 yaşlarındaki O.G., bir kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. 28 yaşındaki baba H.G., oğluna plakasını alamadığı kamyonetin çarparak kaçtığını bildirdi ve aracın bulunmasını istedi.

Dedekorkut Parkı civarı İstasyon Virajı kavşağında 37 yaşındaki H.A. yönetimindeki araçla, kırmızı ışıkta bekleyen 26 yaşındaki A.K.’ye ait otoya arkadan çarptı. Kazada bu araçta bulunan 58 yaşındaki Z.Z. ile 20 yaşındaki Ş.D. adlı bayanlar yaralandılar.

Malatya’dan Gölbaşı yönüne gitmekte olan H.S. yönetimindeki 44..265 plakalı oto, aynı yönde giden A.B. yönetimindeki 44..026 plakalı traktöre arkadan çarptı, daha sonra savrularak karşı şeritten gelen N.A. yönetimindeki 02..955 plakalı otomobille çarpıştı. Doğanşehir Erkenek Yazı mevkiinde meydana gelen kazada H.S. ve A.B. ile 02 plakalı araçta bulunan N.O. yaralandılar.

Pütürge’nin Ormaniçi Köyü Mezarlık mevkiinde N.G. yönetimindeki 34..73 plakalı oto, aynı yönde giden bir aracı sollarken, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu şarampola uçtu. Kazada araç sürücüsü ile araçta bulunan M.G. ve İ.G. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Malatya- Elazığ yolu 12. km’de Malatya yönüne gelmekte olan A.G. yönetimindeki 23..832 plakalı kamyonet, emniyet şeridinde duran N.K.’ya ait 44..351 plakalı kamyona arkadan çarptı. 00.10 sıralarındaki kazada araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız