SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kanala Uçtu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:42:48
Otomobil Kanala Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin sulama kanalına uçması sonucunda 1 kişi yaralandı. Bu arada Kuluncak'taki kazada ise bir kişi öldü.

OTOMOBİL KANALA UÇTU

Kaza merkez Başharık Mahallesi İstanbul Evleri mevkiinde meydana geldi. Osman Tosun idaresindeki 25 FF 767 plakalı otomobil ile seyir halinde iken dikkatsizlik sonucuna, otomobil Derme Sulama Kanalı’nın içine uçtu.

Kanalın içinde kalan otomobilin sürücüsünü olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtarırken, hazır bekleyen 112 acil servis ambulansı ise ilk müdahaleyi yaparak sürücüyü Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Otomobile kanal içinde gerekli müdahale itfaiye ekiplerince yapılan müdahalenin ardından çekici ile otoparka çekildi.

Kazayla İlgili Başlatılan soruşturma sürüyor.

KULUNCAK'TA 1 ÖLÜ..

Bu arada Malatya'nın Kuluncak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti. 

Kaza, Kuluncak ilçesinin Kuluncak-Sofular Yolu’nun Yeni Mahalle mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakaları alınamayan otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Osman Karakaya olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız