SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kanala Uçtu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:55
Otomobil Kanala Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Yoldan çıkan bir otomobil Derme Sulama kanalına uçarken, içerisinde bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, merkez Cemal Gürsel Mahallesi Kuyuönü mevkiinde yaşandı. Orhan T. (25) idaresindeki 44 LA 428 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Derme Kanalı’na uçtu. Otomobilin uçtuğu noktada kanalın kenarındaki demir korkuluğun olmadı görüldü.

Su seviyesi normalden yüksek olan kanala öğle saatlerinde uçan otomobilin içerisinde bulunan sürücü ve Halil İbrahim Karadaş, Ünal Topuz ve İrfan Topuz hafif şekilde yaralandılar ve ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Kazaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de müdahalede bulundular ve güvenlik önlemi aldılar. 

BELEDİYE YOLU YAPMIYOR 

Bu arada, Malatya il merkezinde alternatif bir güzergah olmasına karşın, Derme Kanalının çevresindeki yol yıllardan beri yapılmıyor. Cemal Gürsel, Paşaköşkü, Yavuz Selim, Başharık, Beydağı ve Yamaç Mahalleleri için önemli bir alternatif güzergah olan Derme Kanalı güzergahındaki yol, bakımsızlıktan ve oluşan çukurlardan dolayı sürücülere sıkıntı yaşıyor. TOKİ Bölgesindeki trafik yoğunluğu nedeniyle son yıllarda sık olarak kullanılan Derme Kanalı güzergahındaki yolların bazı noktalarına ise trafik ışığı konulması gerektiği ifade ediliyor.

Şehir estetiği içinde önemli bir güzergah olan Derme Kanalı bakımsız bırakılırken, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri tarafından gereken çalışmalar yürütülmüyor. 

Büyükşehir Belediyesi’nin  Derme Kanalı ve güzergahındaki yol için çalışma başlatması bekleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız