SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kanala Uçtu

0
Güncellendi - 2016-07-19 22:37:06
Otomobil Kanala Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sulama kanalına uçan bir otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi Gever mevkiinde yaşanan kazada, Vahap Akıncı yönetimindeki 44 NE 443 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki sulama kanalının içine düştü.

Demir korkulukları kırarak kanala düşen otomobilin içerisinde bulunan Yusuf Karadeniz ile otomobil sürücüsü Vahap Akıncı, hafif şekilde yaralandı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, otomobil çekici yardımıyla kanaldan çıkarıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

MALATYA’DA SULAMA KANALINA UÇAN BİR OTOMOBİL İÇERİSİNDE BULUNAN 2 KİŞİ YARALANDI. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    O güzelim arabayı nasıl kullanmış ki, gündüz vakti korkulukları aşıp kanala düşmüş. İçinde ya ailesi olsaydı, veya su çok olsaydı. Allah korusun boğulup gideceklerdi. Ehliyet verenlere sesleniyorum: Öyle rastgele; aracı durdurup kaldıramayan, geri geri düzgün gidemeyen, park edemeyen, sürüş esnasında direksiyon hakimiyetini kuramayan, panik atağı bulunan, sinirlerine hakim olamayan kişilere lütfen ehliyet vermeyin. Saygılarımla..
    0
    0
    Yanıtla