SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kanala Uçtu!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sulama kanalına uçan otomobildeki 3 kişi, kazadan burnu kanamadan kurtuldu. Bu arada, ildeki diğer trafik kazalarında 10 kişi yaralandı.

KANALA UÇTULAR..
Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçe girişinde Taner Turan (19) yönetimindeki 44 EP 755 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu büyük sulama kanalına uçtu. Kazada, sürücü Taner Turan ve araçtaki arkadaşları Mehmet Temirci (20) ve Metin Çalışkan (19) otomobilin camını kırarak kendilerini kanalın dışına attı. 3 gencin burnu kanamadan atlattığı kaza sonrasında olay yerine gelen kurtarıcıyla otomobil kanaldan çıkartıldı. Gençler de ucuz atlattıkları kaza sonrası, aracın kanaldan çıkarılışını gülerek izlediler. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Turgut Temelli Caddesi ‘nde 45 yaşındaki A.U. yönetimindeki oto ile 32 yaşındaki H.Ç. yönetimindeki motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

İsmetpaşa Caddesi Kemal Özalper İlköğretim Okulu civarında saat 21.30 sıralarında 47 yaşındaki A.Y. yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 72 yaşındaki G.D. ve 46 yaşındaki G.Ç. adlı kadınlara çarparak yaralanmalarına yolaçtı.

Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi’nde, 46 yaşındaki Z.A.Ö. yönetimindeki minibüsten düşen 43 yaşındaki Y.B. adlı kadın yaralandı.

İnönü Mahallesi’nde, F.O. adlı çocuk bisikleti ile dolaşırken bir otonun çarpması sonucu yaralandı. Çocuğun 35 yaşındaki annesi A.O., oğluna plakasını alamadığı bir otonun çarptığını söyledi.

Çevreyolu Bülent Korkmaz Üstgeçidi civarında B.D. yönetimindeki 34 KGJ 33 plakalı oto ile giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 81 yaşındaki M.Y. adlı şahsa çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Sanayi Kavşağında A.K.T. yönetimindeki 06 AS 2167 plakalı oto ile giderken, 51 yaşındaki Ç.B. yönetimindeki at arabasına çarptı. 00.05 sıralarındaki kazada at arabası sürücüsü ile çarpan araçta bulunan 30 yaşlarındaki V.A. yaralandılar. Bu arada yapılan bilgisayar kayıt araştırmasında at arabası sürücüsünün Adıyaman Asayiş Şubesi tarafından arandığı saptanınca, şahıs tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Paşaköşkü Caddesi’nde M.A. yönetimindeki 44 FE 483 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 6 yaşlarındaki U.A.K.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 36 yaşındaki R.O. yönetimindeki 44..455 plakalı otomobil, Malatya’ya 13 kilometre mesafede, aşırı hız yüzünden sürücünün kontrolundan çıkarak takla attı. Ağır yaralanan sürücü Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

FOTOĞRAFLAR: Yeşilyurt yolundaki kaza (Burhan KARADUMAN)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız