SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Motosiklete Çarptı: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-07-19 03:19:06
Otomobil Motosiklete Çarptı: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde yaşana kazada Elibol Kavşağında Malatya istikametinden Yeşilyurt istikametine gitmekte olan otomobil karşı yönden gelen motosiklet ile çarpıştı.

Çarpışma ile motosiklet üzerinde bulunan sürücü ve arkasındaki kişi savrularak yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede ambulans sevk edilirken, ilk müdahaleleri yapılan 2 yaralı daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gurbetdeki 44 (5 yıl önce)
    Trafik kanunu yok herkes istedigi gibi yol almak istiyo herkes kendi dalgasinda Kununu da yoluda kendi belirliyo budur yani...halbuki avrupa daki gibi trafik kurallari olsa kaza orani yaridan aza iner.inşaallah avrupa daki Sistem türkiyede de uygulanir biran önce yazik günahdir Milletce cekiyoruz canlar yaniyor. en büyük sorunlardan biridir trafik ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Secret (5 yıl önce)
    Adam gibi araç kullanab yok ki güzelim malatyada . Soförlerimiz maalesef bencilce aceleci dikkatsiz saygısız bir vaziyette ve sol şeridi kiralamışcasına araç kullanıyorlar . Motosikletleri araç sınıfına koyanda yok zaten . Ne diyeyim . Allah akıl fikir versin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Secret bey motorsiklet sürücüleri cok mu masum çoğunun plakası yok eksoz sesierinden uyuyamyoruz sabahlara kadar ..Çok dua aliyorlar bu yüzden kask kullanan yok araçların arasina girip makas atmalar düzgün süren kaç kişi var.bence yüzde. 10 ancak var
    0
    0
    Yanıtla