SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Otobüsle Çarpıştı, 2 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otobüsle otomobilin çarpışması sonucunda aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı. Bir başka kazada ise 5 kişi yaralandı.

ASTSUBAY VE ANNESİ ÖLDÜ..
Edinilen bilgilere göre, kaza Malatya-Darende Karayolu'nun 50. kilometresinde bulunan Duruluova köyü yol ayrımında meydana geldi. Malatya istikametinden Gürün istikametine gitmekte olan Fikret Yiğit (35) yönetimindeki 34 FCN 43 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ters yöne girerek karşı istikametten gelmekte olan 23 AU 145 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, otobüsün altına giren otomobildeki sürücü Fikret Yiğit olay yerinde, ambulansla hastaneye kaldırılan annesi Hatice Yiğit ise yolda öldüler. Sürücünün ağır yaralı olan eşi Aysel Yiğit ise 112 acil servis ambulansıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yolculardan Safiye Yıldırım ise fenalık geçirdi.

Hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Fikret Yiğit'in Tunceli Cezaevi'nde görevli Jandarma Astsubay olduğu ve izin için Eskişehir'e gitmekte olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

5 YARALI..
Öte yandan Malatya-Gölbaşı Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Doğanşehir İlçesi Sürgü Kasabası girişinde meydana geldi. Ramazan Bal'ın (21) kullandığı kamyonetin sağ arka tekeri patlayınca araç devrildi. Kazada, kamyonetin kasasında bulunan Emine Yılmaz (37), Osman Yılmaz (39) ve oğlu Bünyamin Yılmaz (5), Nihat Bitik (13) ile Hatice Bitik ( 32) yaralandı. Yaralılar, Malatya Beydağı ve Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız