SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Şarampola Uçtu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:24:46
Otomobil Şarampola Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Elazığ karayolu Turgut Özal Tıp Merkezi karşısında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 EU 923 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle şarampole devrildi. Otomobilde bulunan Yasin Acı (22), Bayram Zeren (50) ve Ahmet Turan Kasar (32) ile kimliği öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar 112 ambulanslarıyla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HASTANEDE ÖLDÜ..

Öte yandan Hekimhan ilçesinde meydana gelen çapa motoru kazasında yaralanan 74 yaşındaki yaşlı kadın kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Hekimhan ilçesi Hasançelebi beldesi ile Köylü köyü arasında meydana geldi. T.K.’nin kullandığı çapa motorunun devrilmesi sonucu römorkta bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılar arasında bulunan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zeynep Koç (74) isimli kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız