SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Takla Attı, 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı-Malatya karayolunun 8. kilometresinde Yusuf Demirsoy yönetimindeki 44 FV 488 plakalı otomobil, virajı alamayarak takla attı. Kazada yaralanan Yusuf Demirsoy, Zahide Demirsoy, Bayram Binbir ve Hasan Binbir, ambulanslarla kaldırıldıkları Gölbaşı Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavilerinin ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Bayram Binbir'in durumunun ağır olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Edinilen bilgiye göre, Malatya-Kayseri karayolunun 44. kilometresinde meydana gelen kazada M.F.Ö. (25) yönetimindeki 44 ER 719 plakalı otomobil ile M.K.'nin (38) kullandığı 44 FR 270 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 44 ER 719 plakalı otomobilde bulunan R.D. (24), F.A. (27) ve S.B. (29) isimli şahıslar ile sürücü M.F.Ö yaralandı. Yaralılar, Beydağı Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Malatya-Kayseri karayolunun 40. kilometresinde meydana gelen başka bir kazada ise 4 kişi yaralandı. Aşırı yağıştan dolayı kayganlaşan zeminde virajı alamayarak devrilen ve plakası alınamayan TIR'ın sürücüsü İbrahim Palu ve TIR'da bulunan İbrahim Budak, Fatih Çelikkol ve Özlem Dağ yaralandı. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız