SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Takla Attı, 5 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ yolunda takla atan otomobilde 5 kişi yaralandı. Kuluncak'ta da traktörden koparak devrilen römorkta bulunan 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

1 ÖLÜ, 4 YARALı..
Kuluncak ilçesi Başören Köyü’nden Karapınar mezrasına gitmekte olan Mustafa Şahin yönetimindeki traktör, 5. kilometrede iken römorku traktörden kopup devrildi. Kazada 58 yaşındaki Kamber Şahin yaşamını yitirirken Çiğdem Şahin, İsmail Şahin, Mahsume Şahin ve Esme Şahin yaralandılar. Yaralılar Sivas Devlet Hastanesi ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

ELAZIĞ YOLUNDA..
İstanbul'dan Elazığ'a gitmekte olan Abdurrahman Karakulak'ın kullandığı 34 BA 9064 plakalı otomobil, sürücünün uzun süre aracı kullanması ve aşırı sıcak, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yolun kenarındaki tarlaya uçtu.

Kazada, sürücü Abdurrahman Karakulak hafif yaralı olarak kurtulurken, otomobilde bulunan Ayşe Uygun, Lütfiye Kav, Cengiz Anmaç ve Fehime Susam çeşitli yerlerinden ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındılar.

DİĞER KAZALAR..
Hekimhan ilçesi Kocaözü beldesi Yukarı Mahallede Habip Kılıç, yönetimindeki 44 plakalı oto ile giderken, dikkatsizlik sonucu kaza yaptı ve hafif yaralandı.

Özsan Sanayi sitesi önündeki trafik ışıklarında Mehmet Gül yönetimindeki 44 plakalı oto ile Ankara yönüne giderken, yaya olarak yolu geçmek isteyen 15 yaşındaki İsmail Güler’e çarparak yaralanmasına neden oldu.

Malatya’dan Dilek Kasabası yönüne gitmekte olan Mustafa Apakı yönetimindeki 01 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Sürücü ağır yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Darende ilçesi Ayvalı Kasabası Karaağaç Mahallesinde 44 plakalı traktörünü alkollü olarak kullandığı belirtilen Mustafa Kayış, yol kenarındaki demir elektrik direğine çarptı. Kazada traktörde bulunan Ahmet Karabacak yaralandı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan İhsan Çelik yönetimindeki 21 plakalı oto, Akçadağ ilçesi Gürkaynak Köyü civarındaki virajı alamayarak takla attı. Kazada araç hasar gördü.

Pütürge ilçesi Ormaniçi Aktarla yol ayrımında Mehmet Akverdi yönetimindeki kamyonet ile Kazım İnan yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız